دستور پخت آلبالو پلو مجلسی

به گزارش وبلاگ آرمان، آلبالو پلو از غذاهای اصیل ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی ها سرو می شود.

دستور پخت آلبالو پلو مجلسی

آلبالو پلو غذایی خوش طعم و ملس است که با مرغ و یا گوشت قلقلی درست می شود. با اینکه آلبالو مخصوص فصل تابستان است؛ ولی با منجمد کردن آن، می توان در تمام ایام سال این غذای خوشمزه را طبخ کرد. طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی را در خبرنگاران بخوانید.

مواد لازم تهیه آلبالو پلو :

  • برنج: 4 پیمانه
  • شکر: 250 گرم
  • آلبالو: 500 گرم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه آلبالو پلو:

آلبالو را بشویید و صبر کنید تا آب آن گرفته شود؛ سپس هسته آن را بگیرید. اگر هسته گیر ندارید، از نی برای درآوردن هسته آلبالو استفاده کنید.

آلبالوهای هسته گرفته را در ظرفی ریخته و شکر را لابه لای آن ها بپاشید. معمولا مقدار شکر نصف مقدار آلبالو است که بنا به ذائقه می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

روی ظرف را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید تا آلبالو آب بیندازد.

آلبالوها را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد. در این فاصله کف روی آن را با قاشق بردارید و با کفگیر سوراخ دار آلبالوها را از شربت جدا کنید؛ سپس 10 دقیقه دیگر شربت را به تنهایی بجوشانید تا کمی قوام پیدا کند. پس از قوام آمدن، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

برنج را چند ساعت با آب و نمک خیس کنید. آن را در آب در حال جوش ریخته و وقتی کمی نرم شد، آبکش کنید. بهتر است برای آلبالو پلو برنج را کمی زنده آبکش کنید تا در زمان دم کشیدن شفته نشود.

کف قابلمه ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید. لایه لایه برنج و آلبالو بریزید تا مواد تمام شوند.

می توانید مقداری از آلبالوی پخته شده را برای تزیین آلبالو پلو نگه دارید.

وقتی برنج بخار کرد، دمکنی بگذارید تا غذا دم بکشد و آماده شود.

وقتی برنج دم کشید، مقداری از آن را با زعفران دم کرده و شربت آلبالو مخلوط و برای تزیین استفاده کنید.

آلبالو پلو را بنا به سلیقه می توانید با مرغ زعفرانی یا گوشت قلقلی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "دستور پخت آلبالو پلو مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت آلبالو پلو مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید