کوشش محققان برای طراحی سبد جیره غذایی در شرایط بحران

به گزارش وبلاگ آرمان، با برگزاری نشست جیره های غذایی در شرایط بحران در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد موضوعاتی چون بسته بندی مواد غذایی و طراحی سبد مطلوب جیره غذایی با حضور متخصصان بحث و گفتگو خواهد شد.

کوشش محققان برای طراحی سبد جیره غذایی در شرایط بحران

به گزارش خبرنگاران، نشست جیره های غذایی در شرایط بحران با همکاری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، جهاد دانشگاهی مشهد، گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مرکز نخبگان شهید فهمیده شمال شرق کشور در این مؤسسه اطلاع داد.

این نشست که در روز 30 مهر ماه برگزارمی گردد اهدافی چون گفتگو برای طراحی بسته های غذاهای آماده مصرف و خودکفایی را دنبال می نماید.

در این نشست در مورد موضوعاتی چون بسته بندی، طراحی سبد مطلوب جیره های غذایی (فرمولاسیون، حجم و ماندگاری)، محتویات بسته بندی، طراحی جیره با توجه به الزامات فرهنگی و ذائقه مناطق مختلف جغرافیایی و لجستیک جیره های غذایی در شرایط بحران بحث و گفتگو خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "کوشش محققان برای طراحی سبد جیره غذایی در شرایط بحران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوشش محققان برای طراحی سبد جیره غذایی در شرایط بحران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید